ik moet kotsen, twitterbericht.

20 okt

 

Soms schrik ik, naïef als ik ben, op multi media als Twitter. Ongevraagd heeft er een drietal liefhebbers van kinderporno zich in ons netwerk gewerkt. Dikke mannen aan de gang met kinderen van, pak ‘m beet, drie jaar. Hoe weet ik dat, dat het dikke mannen zijn? Omdat de heren maar al te graag foto’s van hun afstotelijke lijf met het slachtoffertje etaleren.

Een golf van verontwaardiging en ongebluste woede ging door mijn Time Line heen die wel toevallig voor een groot deel uit vrouwen bestaat. Bij mij heerste vooral het totale onbegrip. Hoe kunnen ze? Ik gun iedereen zijn of haar seksuele voorkeuren maar zodra er bij die voorkeur een niet mondig mens of dier aan te pas komt, zeg ik “HO”. En met mij velen, zag ik aan de reacties op mijn TL.

Waarom zijn er toch zo veel mensen met zo’n absurd verkeerd gevoel zo veelvuldig aanwezig? Tuurlijk, ik weet dat dit iets is van alle tijden en dat waarschijnlijk de oude Romeinen op kleiplaten en muurschilderingen hun onnatuurlijke behoeftes ook al weergaven. Maar waarom kom je ze in ieder duister hoekje tegen? Twitter was toch om te vertellen dat je ging poepen? En niet om te kotsen omdat je net recht in de ogen keek van een vijfjarige die genaaid wordt door een zieke vent?

Zoals mijn oma van 93 al zei “Zo’n vent moeten ze niet meteen doodmaken, eerst heel lang martelen met een bot mes”. I rest my case….

 

 

Eén reactie to “ik moet kotsen, twitterbericht.”

  1. Tilly 21/10/2012 bij 6:41 pm #

    Ik kots mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: