mooie tieten

25 dec

Ik sta op een wachtlijst. Niet zo maar ééntje maar één waar ik op een operatie wacht. Niet voor hemeltergende spoedklussen want dan zou het geen wachtlijst zijn. Nee, deze operatie zal het sensationeel transplanteren van enkele lymfeklieren vanuit mijn lies naar mijn oksel behelzen. Daar waren namelijk alle lymfeklieren verwijderd en dat bracht in de praktijk toch wat moeilijkheden met zich mee.

Na drie aardappels schillen voelde het alsof mijn hand eraf viel, een avondje biljarten leverde mij een olifantenpoot op en voor het afvegen van mijn billen kon ik wel een Alpha-hulp gebruiken. De oefeningen van de gespecialiseerde fysiotherapeute zetten te weinig zoden aan de dijk vandaar dat ik een afspraak maakte met de behandelend chirurg.

Met een geoefend oog bekeek de beste man mijn getormenteerde bovenlichaam. Let wel, naast een zeven jaar oude semi Baywatch prothese, kampten mijn spieren en pezen bij mijn rechteroksel met de gevolgen van de bestralingssessies. Denk verkrampt en gekrompen en dan heb je waarschijnlijk het goede beeld erbij. Fraai was het plaatje niet.

Hij kwam vrij snel tot een conclusie.  “Die prothese gaat eruit, van je buikvetweefsel (kuch, had ik dat dan ?) maken we een nieuwe borst en tegelijkertijd plaatsen we wat lymfeklieren in je oksel”. Zo makkelijk bracht hij dat. Gewoon bij Albert Hein, zou je bijna zeggen.

Hij zei wel dat die operatie een uurtje of vijf zou duren. Maakte mij niet uit, ik zou toch de hele tijd slapen en een paar uur later wakker worden als de nieuwe Centerfold van Hugh. Strakke buik én strakke tieten.

Nu was ik afgelopen zaterdag toevallig bij iemand die deze operatie een maand of wat geleden had ondergaan. “Moet je eens kijken” zei zij blij en ik volgde haar richting keuken. Ze tilde haar t-shirt omhoog, daar stond ‘BITCH’ op maar dat kan toeval zijn geweest, en ik zag twee borsten zoals God het  bedoeld had.

Helemáál blij werd ik toen ze haar ‘ontborstte’ ( is geen werkwoord, weet ik ) buik liet zien. Strak! Glad! Pré-zwangerschap! Hiemelhochjauchzend ging ik die avond stappen. Alles zou weer goed komen! Ik beloofde de mannelijke helft van mijn gezelschap  dat ik, eenmaal compleet hersteld, een avondvullende striptease zou opvoeren. Ik schijn ook nog wat over een paal en dansen geroepen te hebben maar daar hebben we nog wel een keer over.

4 Reacties to “mooie tieten”

 1. TwIngelding (@TwingelDing) 26/12/2013 bij 6:45 am #

  Schitterend Pien! Respect… tot in het oneindige… #succes

 2. Odette 26/12/2013 bij 11:35 am #

  Met een grijns gelezen. You go. And rock. Heb je gelijk ook zo’n t-shirt maar besteld? ;-)

 3. Ragna 26/12/2013 bij 1:03 pm #

  Nip tuck YEAH!
  Wat ben je toch een vrouw met ballen! ehh tieten! Nou ja, bijna dan..

  Zoen!

 4. Femke 27/12/2013 bij 9:50 am #

  Wat fantastisch dat zoiets kan. En ben nu al benieuwd naar het verhaal over de striptease…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: