Dat dus.

29 jan

 

Dat je de vuilnisbak even wil aanstampen met je suède laarsjes en halverwege op een open pak met restant vla trapt.

Dat je het wasbolletje met vloeibaar wasmiddel netjes bovenop de was plaatst. Maar dat dat ding net voor je het deurtje dichtdoet er uit valt en de inhoud over de vloer stroomt.

Dat je één rode onderbroek met de witte was mee laat draaien en alle jongens roze tshirts hebben. Die ze dus nooit meer aan willen doen.

Dat je de nieuwe vuilniszak vers van de rol trekt en hem vervolgens zes keer om- en omkeert omdat je de open kant niet kan vinden.

Dat je een ander merk vaatwassertabletjes koopt om er na twee uur achter te komen dat deze geen oplosbare plastic hoesjes hebben.

Dat je om kwart over zes ’s ochtends helemaal aangekleed en wel staat te ontbijten en je afvraagt waarom het zo stil is buiten. Dat het dan zaterdag is.

Dat je het beginnetje van het rolletje plakband na vijf minuten nog niet hebt gevonden. Vind je het dan eindelijk dan splijt het plakband bij het aftrekken overlangs doormidden.

Dat je iets in de oven hebt gezet maar dan de hele vuilniszak moet doorspitten om de verpakking te vinden waarop staat hoelang het in de oven moet en op welke temperatuur.

Dat je in de zomer een glas rode wijn drinkt en charmant lacht naar je bezoek. Met twee fruitvliegjes tussen je voortanden geklemd.

Dat je vlak voor het opdienen nog wat zout over het gerecht wilt strooien en dat dan de opening op het grootste gat stond.

Dat je bij het vervangen van de wc-rol de nieuwe in de wc-pot laat donderen.

Dat je tijdens het stofzuigen een dopje van een frisdankflesje opzuigt dat vervolgens muurvast komt te zitten op een plek waar je niet bij kan.

Dat je ( dit is een oude) een televisieprogramma opnam met je videorecorder en er de volgende avond helemaal voor ging zitten. Bleek dat je Ned. 1 had opgenomen in plaats van Ned. 2.

Dat je naar de wc gaat en er pas veel later achter komt dat al die tijd je rok omhoog klem heeft gezeten tussen de rand van je panty.

Dat je op het knopje van de stofzuiger trapt waardoor het snoer naar binnen wordt gerold. En dat dan het stekker gedeelte snoeihard tegen je enkel aan slaat.

Dat dus.

4 Reacties to “Dat dus.”

 1. Kimasho 29/01/2015 bij 7:22 pm #

  Haha, Pien, hoe herkenbaar. Vooral dat vaatwastablet herinner ik me nog goed. Dat ligt dan netjes ingepakt op de bodem.

 2. Odette 30/01/2015 bij 11:12 am #

  Erreg!!! Iirritant, ook. En toch ook vermakelijk #excuseer.

 3. Jo 31/01/2015 bij 11:00 pm #

  Hilarisch #herkenbaar 😂😂😂

  • Margreet 18/10/2016 bij 7:23 am #

   waaahahahahahahahahahahaha!!!!!!! Herkenbaar!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: